ERP 2024

RITTAL Mobile Product Show 2023

RITTAL sa svojom novom akcijom Mobile Product Show 2023 dolazi do svih korisnika da demonstrira i istakne nekoliko inovacija koje mogu dodati vrednost možda baš vašoj kompaniji i radu. U četvrtak, 14. septembra u Ušće shopping centru (Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd) od 13h do 17h zainteresovani posetioci će imati priliku da se upoznaju sa svim novinama koje kompanija RITTAL donosi.

PCPress.rs Image

RoadShow ispunjen je novim tehnologijama proizvoda i rešenja, kao i stručnošću prodajnih timova i product menadžera. Ova prezentacija prilika je da obezbedite više konkurentnosti na tržištu, bolja rešenja za vaše kupce i korisnike sa povećanim nivoom profita i stvorite dodanu vrednosti za budućnost. Čuvati budućnost znači postaviti temelje upravo sada.

Razmotrite svoje ključne izazove i dozvolite sebi da budete impresionirani. Kako možete učiniti svoj digitalnu transformaciju bržom i efikasnijom? Kako vam digitalna rešenja mogu olakšat i ubrzat inženjerske i proizvodne procese? Kako kompletna rešenja za automatizaciju mogu da pomognu u optimizaciji vašeg lanca dodane vrednosti? Kako se industrijski procesi i IT mogu neprimetno spojiti?

Kao pionir industrijske revolucije, Rittal ima savršene odgovore na sva ova pitanja i jasan pristup budućnosti stvaranja industrijske vrednosti – Simplified. Done.

Ako želite više informacija ili želite da razgovarate o vašim specifičnim zahtevima, tehnički savetnici u kancelariji i na terenu će vam vrlo rado pomoći putem e-pošte na info@rittal.rs.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: