BIZIT plus

Threads će vam omogućiti da pretražujete postove

Threads, X (bivši Twitter) konkurent koji je kreirala Meta, radi na načinu pretraživanja postova pomoću ključnih reči, najavio je izvršni direktor Mark Zuckerberg.

PCPress.rs Image

Možete videti kako bi nova funkcija pretrage Threads mogla da funkcioniše na slici koja je ugrađena ispod. Dok će vaša pretraga za određenom ključnom reči izvući ljude sa tim korisničkim imenom (kao i sada), pritiskom na dugme „pretraži“ proširićete pretragu na sve postove koji sadrže tu ključnu reč. Zbog toga izgleda kao pojednostavljena verzija Instagram-ove funkcije pretraživanja.

Pretraga ključnih reči još uvek nije dostupna u SAD. PR Instagrama Christine Pai kaže za The Verge da Threads testira pretrage ključnih reči u Australiji i Novom Zelandu, a uskoro će se proširiti na više zemalja engleskog govornog područja. „Aktivno slušamo povratne informacije zajednice i radimo na više funkcija za poboljšanje iskustva pretrage“, kaže Pai.

Nakon svog eksplozivnog lansiranja u julu, Threads je stalno proveravao više potrebnih funkcija sa svoje liste, uključujući feed samo za praćenje i dostupnost na vebu.

Pročitajte i:  Meta predstavlja "fediverse sharing" za Threads

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: