Roaming Networks proslavio deset godina rada

Kompanija Roaming Networks proslavila je deset godina uspešnog poslovanja na domaćem i inostranom tržištu. Proslavi su prisustvovali dugogodišnji klijenti, saradnici i prijatelji kompanije, kao i partneri iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Austrije i Nemačke. Generalni direktor Roaming Networks grupe, Rade Vujović, pozdravio je goste u beogradskom hotelu Hilton i zahvalio im na ukazanom poverenju koje traje dugi niz godina.

PCPress.rs Image

„Roaming Networks teži da postane jedan od vodećih sistem integratora u ICT oblasti u Srbiji, regionu, kaoi da postane prepoznatljiv sistem integrator na zahtevnim tržištima Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Otvaranjem tržišta za Austriju i Nemačku, a od ove godine i Sjedinjene Američke Države, svakoga dana pokazujemo da je kompanija Roaming Networks spremna da stane rame uz rame sa svetskim kompanijama. Znanje, stručnost i profesionalni odnos prema klijentima, partnerima i vendorima, najbolji su dokaz našeg uspešnog poslovanja. Iza nas nema nezavršenih ni loše izvedenih projekata, i u tome se trudimo da budemo prepoznatljivi. Takav imidž negujemo u industriji. Hvala vam svima što ste došli da budete sa nama u ovako značajnom trenutku“, istakao je Rade Vujović.

Pročitajte i:  CRM buster 2022

Kompanija Roaming Networks osnovana je 2008. godine, kao članica Roaming grupe i kao specijalizovana firma za projektovanje, instalaciju, integraciju i održavanje  telekomunikacionih radio i radio-relejnih pristupnih mreža. Kompanija teži stalnom razvoju i širenju na nova tržišta, u cilju razumevanja i ispunjenja potreba svojih kupaca.

 

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,