ASUS Zenbook

Sable: Avantura s lepim prizorima

Do sredine 2020. se ništa nije čulo o igri Sable, koju su inspirisali veliki Moebius i studio Ghibli. Prvobitno je bilo planirano da se pojavi do 2019. godine, ali je sve odloženo za 2020, pa na kraju za 2021. godinu. Datum objavljivanja i dalje nije preciziran, ali su nestrpljivi dobili novi trejler.

Sable već godinama privlači pažnju sjajnom ilustracijom, ali sve do sada nije bilo poznato kako će igra funkcionisati. Samo pretpostavljalo da će biti mnogo istraživanja, pentranja i rešavanja zagonetki. Novi trejler otkriva neke sveže detalje, a priča počinje u prostoru koji liči na neki odavno napušteni hram. Najzanimljiviji je deo u kojem igrač uči kako da upravlja letećim motociklom, uz pomoć kojeg potom odlazi dublje u pustinju.

Igra je, bar kada je ovaj trejler u pitanju, potpuno opravdala estetska očekivanja, najviše zbog toga što izgleda kao Mobius strip u pokretu. Xbox ju je nedavno uvrstio u listu naslova koji do kraja godine stižu na Game Pass, što znači da uskoro možemo da očekujemo i neki precizniji datum lansiranja.

Pročitajte i:  Igra Zombies Ate My Neighbors stiže na PC

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
Data centri - specijalno izdanje

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.