Samsung all-in-one soundbar HW-J250

Kompanija Samsung predstavila je na srpskom tržištu novi all-in-one soundbar, HW-J250, koji je dostupan u maloprodaji po preporučenoj ceni od 18.000 dinara.

HW-J250_004_Detail2_Black

Ovaj  2–kanalni zvučnik ukupne je snage 80W i ima integrisan vufer za niske frekvencije. Za bežični audio streaming, poput MP3 plejera, smart telefona ili tableta, ima ugrađen Bluetooth. Osim toga, ovaj soundbar omogućava uživanje u Dolbi Digital i DTS 2-kanalnom zvuku. Kada je reč o mogućnostima povezivanja, uređaj poseduje USB host, optički digitalni i 3.5mm ulaz, kažu iz Samsunga.

Soundbar HW-J250 moguće je povezati sa televizorom preko Bluetootha uz pomoć TV Sound Connect funkcije, te se muzika može slušati na tv prijemniku uz kontrolu zvuka. Novi uređaj nudi i različite zvučne efekte, uključujući Voice (crveno), Sport (zelena), Voice, 3D Sound Plus (beli) i Standard (original zvuk) režim zvuka. Takođe, upravljanje soundbarom moguće je uz pomoć Samsung Audio Remote aplikacije. Ova praktična aplikacija je upravljački uređaj za osnovne kontrole kao što su uključivanje i isključivanje, jačina zvuka, upravljanje medijima, kao i druga korisnička podešavanja. Aplikacija je besplatna i dostupna preko Google Play prodavnice i omogućava kontrolu soundbar sistema sa kompatibilnog pametnog uređaja.

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

Soundbar HW-J250 je pogodan za flat panel televizore od 32 inča i veće i ima mogućnost montaže na zid.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,