Samsung Ch@t 322 novi mobilni sa Dual SIM opcijom

Ch@t 322 (C3222)  (4)Prvi mobilni i sa QWERTY tastaturom i DUOS Dual SIM karticama, nudi inteligentno i intuitivno mobilno iskustvo

Samsung Electronics najavio je Samsung CH@t 322 mobilni telefon, idealno rešenje za one koji traže uređaj za upravljanje svojim društvenim životom, ali i poslovnim, ako je potrebno.

„Ova revolucionarna kombinacija Dual SIM kartice i QWERTY tastature predstavlja prekretnicu u korišćenju mobilnih telefona, jer nudi korisnicima jedinstven nivo slobode i kontrole. Samsung-Ch@t 322 je ultimativni izbor za one sa bogatim društvenim životom koji treba izbalansirati sa poslovnim obavezama”, rekao je JK Shin, predsednik i direktor poslovne jedinice za mobilne komunikacije Samsung Electronics.

Samsung- Ch@t 322 je mobilni telefon koji pruža pogodnosti za krajnje korisnike u pokretu. Bez obzira da li su potrebne za posao ili zadovoljstvo, Dual SIM kartice omogućavaju pogodan i praktičan korisnički doživljaj, dok intuitivan interfejs čini telefon neverovatno jednostavnim za upotrebu. Sa Samsung Ch@t 322 korisnici mogu da upravljaju svim aspektima svog života – bilo da je to posao, kuća ili zabava.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 će možda imati redizajnirane kamere

DUOS Dual SIM kartice nude korisniku jedinstven nivo fleksibilnosti. Određeni taster nudi praktičan pristup bilo kojoj od kartica, kako bi korisnik mogao da pristupi odvojenenim telefonskim brojevima na istom aparatu – oni su u stanju da upućuju pozive pod optimalnim planom poziva ili da imaju pokrivenost, dok razdvajaju privatni život i posao, ako je potrebno.

Ch@t 322 (C3222)  (5)Inteligentan, inovativan i intuitivan optički trakpad radi u kombinaciji sa QWERTY tastaturom za sveobuhvatno i odgovarajuće svestrano korisničko iskustvo. Korišćenje funkcija na telefonu je brzo i jednostavno sa prečicama na QWERTY tastaturi koje omogućavaju brz pristup meniju, a prečice su takođe izgrađene da pomognu proces kucanja – pojednostavljivanje web i e-mail ulaza, tradicionalno najproblematičnijih područja upotrebe telefona.

Korisnici takođe mogu uvek da uživaju u društvenom životu sa punim, celodnevnim pristupom svojim omiljenim društvenim medijima, kao što su Facebook i Twitter, sa nizom multimedijalnih opcija. Prečice za Facebook i Twitter su dostupne na Smart Home ekranu i omogućavaju korisnicima da se lako i u trenutku povežu sa svojim društvenim grupama.

Pročitajte i:  Samsung zvanično započinje olimpijsku i paraolimpijsku kampanju u konačnom odbrojavanju do Pariza 2024.

Osim toga, ’smart home’ toolbar obezbeđuje automatsko ažuriranje na Facebook i Twitter mrežama. Unapred instalirane instant poruke, kao što su MSN, Yahoo, Google Talk, omogućavaju korisnicima da četuju sa svojim prijateljima u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu. Pomoću Bluetooth messenger-a, korisnici mogu uživati u besplatnom četu. Automatska Pull E-mail funkcija nudi napredno mejl iskustvo, znajući potrebu da korisnici često proveravaju svoje mejlove. Umesto toga, uređaj će ih jednostavno obaveštavati kada su primili e-poštu, čime se štedi vreme i strpljenje.

Poboljšani interfejs i DUOS UX omogućavaju korisniku da dodeli zadatke na početnom ekranu za lak i brz pristup informacijama i za funkcije koje su potrebne. Uređaj je takođe opremljen kamerom rezolucije 1,3 megapiksela, dok USB priključak 2.0 omogućava brz prenos podataka između uređaja.

Samsung-Ch @ T 322 će inicijalno biti pokrenut u Rusiji, u novembru, a zatim prelazi na zemlje bivšeg Sovjetskog saveza, Jugoistočnu Aziju, Indiju, Kinu, Bliski Istok i Afriku.

Mreža

SIM1 : GPRS Quad 850/900/1800/1900

  SIM2 : GPRS Quad 850/900/1800/1900

Displej

  2.2” LQCIF TFT LCD

Kamera

  1.3 Megapixel camera(x4 Digital zoom) + Video Recording

JPEG, GIF, A-GIF, PNG, WBMP

Video

  Recording : MPEG4/H263, QCIF/15fps/128Kbps

playing: QCIF/30fps/384Kbps,  QVGA/15fps/768Kbps

Audio

  AMR, MDI, SP-midi, i-melody, MP3

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio

Korisne karakteristke

  Dual SIM

  Optical Trackpad

  Fake Call, SOS Message,

Auto-pulling Email Service, Native ActiveSync

Smart Home

Povezivost

  Bluetooth technology v 2.1

  USB 2.0 (Full -Speed)

Memorija

  54MB + microSD (up to 8GB)

Veličina

  109.5 x 60 x 12.3 mm, 95g

Baterija

  1000mAh

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,