ERP 2024

Samsung Galaxy A8 predstavljen u Srbiji

Kompanija Samsung danas je i u Srbiji predstavila nov telefon iz  Galaxy A serije, A8(2018). Uređaj je neke funkcije nasledio od premium modela, kao što je beskonačni ekran, sa razmerom od 18,5:9.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy A8(2018) ima zadnju kameru od 16 i dvostruku prednju kameru od 16 i osam megapiksela, a takođe, kamera poseduje tehnologiju stabilizacije slike. Uz funkciju Live Focus, Bokeh efekat se lako može podesiti pre ili nakon fotografisanja. Uz Always On Display opciju informacije se mogu videti i bez otključavanja telefona. Galaxy A8(2018) otporan je na vodu i prašinu prema standardu IP68, podržava microSD kartice za proširenje kapaciteta memorije i čuvanje podataka čak do 256 GB, a i prvi je uređaj u A seriji koji podržava Samsungov Gear VR.

PCPress.rs Image
Direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region, Milan Vujović

“Svakodnevno smo posvećeni tome da ispunimo potrebe naših korisnika. Galaxy A8 je upravo proizvod te posvećenosti, ali i naše želje da potrošačima pružimo veći izbor kada je o pametnim telefonima reč. Ova serija je interesantna pripadnicima mlađe populacije, koji vole popularne selfije. To je jedan od razloga što smo kameru dodatno unapredili”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region. “Međutim, ovaj telefon će svakako ispuniti sve kriteriijume i privatnih ali i poslovnih korisnika, jer ima brojne dodatne funkcije praktične za svakodnevnu upotrebu. Na ovaj način korisnici uz premium dizajn, dobijaju uređaj koji poseduje i funkcije karakteristične za naše najnaprednije telefone“.

Pročitajte i:  Veštačka inteligencija u fokusu: promovisana nova linija inovativnih kućnih aparata, televizora i pametnih zvučnika kompanije Samsung

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy A8 kreće u prodaju od sutra, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 61.990 dinara, a kupci će moći da biraju između crne, orhideja sive i zlatne boje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,