ASUS ROG Flow

Samsung Galaxy J6 je stigao u Srbiju

Samsung Galaxy J6 kombinuje impresivan Super AMOLED ekran sa dodatnim karakteristikama poput čitača otiska prstiju, što ovaj uređaj čini najpraktičnijim i najelegantnijim telefonom iz Galaxy J serije.

Novi Galaxy J6 dolazi sa 5.6-inčnim Super AMOLED Infinity Display ekranom, zaštitnim znakom Galaxy smartfona, koji objedinjuje visok kvalitet slike i živopisne boje. Infinity Display pruža i bogate boje čine gledanje filmova i igranje igara upečatljivijim i ugodnijim više nego ikada kada je reč o ovoj kategoriji uređaja.

Tehničke specifikacije uređaja

Tanki metalni okvir ovom telefonu daje elegantan i ergonomski dizajn, što uređaj čini prijatnim i ugodnim za držanje u ruci. Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta bez prethodnog buđenja uređaja, a za neprekidan rad tokom čitavog dana nudi bateriju kapaciteta 3000 mAh. Pokreće ga snažan procesor od osam jezgara takta 1.6GHz, čime omogućava izvršavanje zahtevnijih zadataka, kao što je prikazivanje video-zapisa visoke rezolucije. Za dodatnu fleksibilnost zadužena su 3GB RAM, 32GB interne memorije, kao i ulaz za microSD karticu.

Selfi kamera u prvom planu

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućuje snimanje savršene fotografije ili selfija bez obzira na to gde se nalaze ili šta rade. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integriše snažan selfi fokus u realnom vremenu. Takođe, tu je i prednji LED blic, što znači da korisnici mogu snimiti jasne i elegantne selfije danju ili noću, bez obzira na osvetljenje. Osim toga, korisnici mogu dodati i postojeće AR stikere, što će im omogućiti da na jedinstven način personalizuju fotografije i podele ih sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte i:  iPhone korisnici lojalniji od korisnika Android telefona

Novi Galaxy J6 biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini juna, a kupci će moći da biraju između crne, zlatne ili boje lavande i verzije sa jednom ili dve SIM kartice.

Pogledajte i: Video nadzor Banja Luka – Portal Videonadzor.Net
Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,