Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024):stil i funkcija u kompaktnom paketu

Danas jeSamsung Electronics predstavio Galaxy Tab S6 Lite (2024), moderan tablet i za rad i za zabavu. Uz S Pen olovku velike preciznosti i pouzdanu snagu performansi, Galaxy Tab S6 Lite (2024) đacima, studentima, mladim profesionalcima i porodicama nudi maksimalnu inspiraciju, ideje i rezultate.

PCPress.rs Image

„Mi u kompaniji Samsung znamo da je život brz, rad dinamičan i da je korisnicima potreban uređaj koji drži korak sa njihovim užurbanim načinom života“, izjavio je Džuno Park, potpredsednik i direktor tima za planiranje proizvoda Galaxy ekosistema u sektoru mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite (2024) i njegova S Pen olovka su savršeno društvo za odlično kombinovanje produktivnosti sa zabavom i kreativnošću i omogućavaju korisnicima da se više bave onim u čemu uživaju dok su u pokretu.”

Novi nivo produktivnosti pravljenja beleški

Uz Galaxy Tab S6 Lite lakše je i zabavnije nego ikada ranije da se precizno beleže ideje. S Pen olovka je osmišljena da se udobno koristi, čak i kad se drži tokom dugih vremenskih perioda. Korisnici će uživati u pisanju ili crtanju S Pen olovkom bilo da koriste Samsung Notes ili beleže svoja razmišljanja – i to bez otključavanja tableta. Takođe nema potrebe za posebnim punjačem jer je S Pen olovka spremna kad god želite da se kreativno izrazite.

Pročitajte i:  Samsung udvostručuje ulaganje u čipove u Teksasu

Galaxy Tab S6 Lite podiže nivo produktivnosti jer je u potpunosti kompatibilan sa Galaxy uređajima, uključujući Galaxy Buds FE slušalice koje nude odličnu povezanost između više uređaja, tako da korisnici mogu da prošire svoju kreativnost i ostvare više na način koji sami izaberu u okviru Galaxy ekosistema.

Moderan, prenosiv i sposoban uređaj izuzetnih performansi

Galaxy Tab S6 Lite (2024) nudi moderan dizajn uz vrhunski metalik izgled dostupan u oksford sivoj i boji mente. Tablet je kompaktan i lagan za nošenje, težine samo 465 g za Wi-Fi verziju ili 467 g za LTE mrežu. Pored toga, Galaxy Tab S6 Lite ima 10,4-inčni ekran i tanak, simetričan okvir od 9 mm, što svakoj verziji tableta omogućava da pruži prijatan doživljaj gledanja.

Pored izuzetnih funkcija produktivnosti i zabave, Galaxy Tab S6 Lite (2024) nudi dugo trajanje baterije koje omogućava 14 sati neprestanog emitovanja video sadržaja, što ovaj uređaj čini pouzdanim za uživanje u impresivnom doživljaju gledanja i kreativnoj slobodi. S obzirom na to da je ovaj tablet sposoban da bez poteškoća prelazi sa jedne na drugu aplikaciju, korisnici će takođe moći da efikasnije obavljaju više stvari odjednom.

Pročitajte i:  Samsung microSD olakšaće AI na uređaju 

Dostupnost

Galaxy Tab S6 Lite (2024) će biti dostupan od 28. marta.

Specifikacije proizvoda

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Ekran10,4-inčni, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
* Mereno dijagonalno kao pun pravougaonik bez zaobljenih uglova. Stvarna površina za gledanje je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
OSAndroid 14.0
Dimenzije 154,3 x 244,5 x 7,0 mm
Težina465 g (Wi-Fi) | 467 g (LTE)
KameraZadnja8 MP
Prednja5 MP
Memorija i prostor za čuvanje podataka*4 GB+64 GB 4 GB+128 GB mikroSD do 1 TB**
* Dostupnost prostora za čuvanje podataka može da zavisi od tržišta, modela, boje ili operatora. Dostupnost stvarnog prostora za čuvanje podataka može da zavisi od instaliranog softvera, tržišta, modela, veličine i formata dokumenata. ** MikroSD kartica se prodaje zasebno.
AP Četvorojezgreni 2,4 GHz + četvorojezgreni 2,0 GHz
Baterija*7040 mAh (standardno)
* Standardna vrednost merena u laboratorijskim uslovima treće strane. Standardna vrednost je procenjena prosečna vrednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija testiranih po IEC 61960 standardu. Procenjeni (minimalni) kapacitet je 6840 mAh.
KonektivnostLTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Dostupnost LTE modela zavisi od tržišta ili operatora.
Boja                        Oksford siva i boja mente  
ZvukDual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *