Samsung Mobile na Mobile World Kongresu 2009

UltraTOUCH_S8300  res Barselona, Španija, 16. februar, 2009. godine – Samsung Electronics Co. Ltd. jedan od vodećih proizvođača mobilnih telefona, danas je potvrdio nameru da postane kompanija sa najvećim rastom u mobilnoj industriji. Samsung je otkrio da je glavni adut ostvarenja ove vizije zapanjujuća paleta full-touch telefona i rešenja dizajniranih da se uklope u svačiji životni stil.

Budite u kontaktu

Zvezde Samsungove nove full-touch palete uključuju modele Ultra TOUCH – elegantan full-touch slajder telefon, OMNIAHD – Samsungov prvi Symbian full-touch telefon koji donosi “HD briljantnost” mobilnom svetu i BEAT Edition za zaljubljenike u muziku, dolazi u obliku dva modela – BEATDJ i BEATDISC . Stilski oblikovani, sa živopisnim full-touch AMOLED ekranom, ovi novi telefoni će učvrstiti Samsungovu poziciju na full-touch tržištu mobilnih telefona.

BeatDisc_still (2) res Mobilna rešenja za svakoga

Usavršavajući mobilno iskustvo, Samsung je takođe predstavio svoja najnovija rešenja i napredne sisteme na Mobile World kongresu. „Samsung Music”, „Samsung Live”, „ New PC Studio” i „Share Pix” omogućavaju pojednostavljenu multimedijalnu razmenu i preuzimanje podataka sa interneta. Nove opcije uključuju „LBS”, „Mobile Widget” i „Samsung Application”.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

“Samsung Mobile Innovator”, forum za razvojne programere, otvara nove mogućnosti za saradnju sa partnerima koji rade na razvoju aplikacija, operaterima mreža i platformama, i postavljen je tako da dodatno ojača Samsungovu strategiju podrške otvorenom operativnom sistemu. Samsung je prikazao primamljive trendove u telekomunikacionim tehnologijama kroz prikaz Mobile WiMAX uređaja, USB priključake, UMPC i mobilnih telefone, kao i LTE tehnoloških rešenja.

BeatDJ_still res San plave planete

Tokom Mobile World kongresa, Samsung je potvrdio svoju nameru da proizvodi najbolje eko – proizvode i promoviše očuvanje životne sredine. Pod sloganom – San plave planete (The Blue Earth Dream), Samsung je najavio svoj full touch mobilni telefon Blue Earth kojeg pokreće solarna energija. Telefon, napravljen od reciklirane plastike, dolazi sa jedinstvenim korisničkim interfejsom kako bi se skrenula pažnja na očuvanje krhkog okruženja.

JK Shin, izvršni potpredsednik i čelnik Mobile Communication odeljenja u kompaniji Samsung Electronics izjavio je: “Ponosni smo što smo u prilici da ove godine ponudimo holistička mobilna rešenja kroz široku mogućnost izbora jednog od full-touch telefona iz naše palete koji odgovaraju svačijem životnom stilu.”

Pročitajte i:  Samsung zvanično započinje olimpijsku i paraolimpijsku kampanju u konačnom odbrojavanju do Pariza 2024.

On je dodao: “Zahvaljujući našoj poziciji na tržištu, imali smo veliki uspeh u 2008. godini i osigurali smo poziciju lidera u mobilnoj industriji. Uprkos trenutnim ekonomskim prilikama, naše ambicije ostaju iste i u 2009. godini, jer nastavljamo da krčimo put nizom inovativnih prozvoda i tehnologija.”

Izvor: MMD CEE

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,