Samsung OLED televizori za produktivne poslovne sastanke

Poslovni sastanci nezaobilazna su, najčešća stavka u poslovnim kalendarima, a prisustvo na istim danas više nije neophodno samo na licu mesta. Zahvaljujući savršenoj tehnologiji, ova aktivnost obavlja se maksimalno efikasno i fleksibilno, kako u prostoriji ispred saradnika tako i sa onima koji fizički nisu prisutni.

PCPress.rs Image

Samsung OLED televizori pokazali su se kao pravi saveznici i idealan izbor za realizaciju online sastanaka koji su danas sve češći izbor.

Omogućavajući kristalno čistu sliku, brz prenos, jasan zvuk i multipraktične opcije, ovi modeli čine da poslovni sastanak doživimo kao da zaista jesmo u prostoriji sa ostalima.

Onlajn biznis sastanci

Prvenstveno tanak, veoma sveden, elegantni dizajn ekrana, uklapa se sjajno i u dnevnu sobu i salu za konferencije, a svojim izgledom doprinosi modernom ambijentu.

Kada je reč o online biznis sastancima, doživljaj uključenja sasvim je drugačiji nego putem običnih ekrana. Bogat koloritet i punu snagu 4K rezolucije ovaj televizor ima zahvaljujući najinteligentnijem procesoru do sada, a krasi ga spektar raznovrsnih boja uz savršen kontrast, koji omogućavaju da kolege vidimo kao da su uživo ispred nas.

Pročitajte i:  Samsung planira da u 2026. godini pređe na 1.4 nm proces proizvodnje čipova

PCPress.rs Image

Bilo da su u pitanju različiti linkovi, prikaz dokumenata ili prezentacije – sve je moguće ispratiti na ovom ekranu. Samsung OLED televizori nemaju odsjaj koji ometa, a svaki detalj je brilijantno prikazan, pa se sve aktivnosti u okviru sastanka mogu odraditi sa punom pažnjom. Razlika u odnosu na TV uređaje od ranije je zaista vidna, s obzirom da, dok razgovaramo o poslu, menjamo kadrove, smenjujemo se u prezentovanju, vidno se ističu kombinovano osvetljenje, duboke crne nijanse kao i spektar potpuno živih boja. Prikaz najvažnijih stavki poslovnih planova je mnogo lakši zahvaljujućim najsavremenijim samosvetlećim LED diodama zbog kojih je sve toliko precizno, kako za one koji prate uživo na ekranu, tako i za one koji su se uključili putem interneta.

Svaki segment sastanka fantastično se vidi i čuje, bilo da je uvodni deo gde smo pomno slušali kolegu, bilo da je deo u kojem se zajednički diskutovalo. Novi Samsung Top Channel zvučnici definitivno podižu Dolby Atmos, audio doživljaj na najviši nivo a višedimenzionalni zvuk omogućava kompletnu zvučnu reprodukciju, pa nema brige da se neki deo neće dobro čuti.

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

“Pantone validated”

Pored toga, Samsung OLED televizor nagrađen je sertifikatom “Pantone validated” od strane globalnog društva zaduženog za boje. Ovaj sertifikat potvrđuje da uređaj ispunjava Pantone kriterijume testiranja i da sasvim autentično može reprodukovati raznolik skup boja koji se nalazi u Pantone PMS i SkinTone vodičima.

Vrhunskim performansama i najmodernijim opcijama, ovi Samsung televizori će ispuniti sva očekivanja, kako u gledanju zabavnih sadržaja, tako i u poslu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,