ERP 2024

Google – testiranje za Chrome ažuriranja

Google menja ciklus izdanja za svoj Chrome veb pretraživač, objavila je kompanija u postu na blogu, dodajući novi rani pregled ažuriranja dostupnih preko Stable kanala za mali skup korisnika počevši od februara 2023. Ovo rano stabilno izdanje će biti dostupno nedelju dana pre zakazanog datuma stabilnog objavljivanja, što omogućava Google-u da reši sve prijavljene probleme pre nego što ažuriranja budu predstavljena široj javnosti (preko Android policije).

PCPress.rs Image

Chrome-ov ciklus izdanja trenutno gura ažuriranja prvo na kanal Google Chrome Canary (eksperimentalna verzija pregledača koji se koristi za testiranje nestabilnog koda), a zatim na Dev, Beta i Stable kanale, tim redosledom. Novo rano stabilno izdanje nalazi se između testiranja Beta kanala i konačnog stabilnog izdanja i ima za cilj da otkrije probleme koji su proklizali kroz druge faze testiranja.

Google Chrome v110 će biti prva verzija pretraživača koja prati novi raspored izdavanja. Chrome v110 je već dostupan na kanalima Canary i Dev i biće objavljen za Beta 12. januara pre nego što pređe na ranu stabilnu verziju 1. februara (prvi datum stabilnog izdavanja). Puno stabilno izdanje za Chrome v110 je sada zakazano za 7. februar 2023.

Pročitajte i:  Googe Chrome dobija Manifest V3

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: