PC Press - Telefoni, leto 2020

Samsung predstavio Galaxy A30s pametni telefon

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novi model telefona Galaxy A30s. Uz svestranu kameru, Infinity Display ekran i izdržljivu bateriju, ovaj pametni telefon stvoren je za korisnike koji žele da iz trenutka u trenutak beleže i dele svoja iskustva, pružajući im sve što je potrebno za instant svakodnevicu.

Model je dostupan u četiri nove boje – crnoj, beloj, zelenoj i ljubičastoj i odlikuje ga inovativni, upečatljivi dizajn sa jedinstvenim geometrijskim šarama i futurističkim hologramskim efektom na pozadini. U kombinaciji sa izdržljivom baterijom od 4,000 mAh sa opcijom brzog punjenja, i Game Booster-om baziranom na veštačkoj inteligenciji, ovaj model pruža odlično gejming iskustvo „za poneti“.

Pored toga, poseduje trostruku zadnju kameru – unapređenu glavnu od 25 MP, zatim jednu sa ultraširokim objektivom od 8 MP, kao i objektiv za dubinu od 5 MP. Uz pomoć Live Focus režima na kameri od 5MP, korisnici mogu primenjivati bokeh efekte profesionalnog kvaliteta, stvarajući na taj način dinamične portrete. Alatke pametne kamere podrazumevaju i Flaw Detector i Scene Optimizer opcije, zahvaljujući kojima je veoma lako napraviti savršenu fotografiju.

Pročitajte i:  I posao i zabava su lakši uz Google

Skener otiska prsta ugrađen je u ekran, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.

Korisnici Galaxy A30s pametnih telefona, biće umreženi sa Galaxy ekosistemom i u mogućnosti da koriste različite servise, kao što su Samsung Health, Samsung Pay i Knox.

Facebook komentari:
PC Gde kupiti

Tagovi: , , , , , ,