Samsung predstavio novu S seriju: S20, S20+ i S20 Ultra

Novi modeli južnokorejskog proizvođača ne odstupaju od procurelih fotografija i specifikacija. Potvrđeno je da novi S20 modeli imaju do 16GB RAM-a i nove LPDDR5 memorije za koju kažu da je 30 posto brža od svog prethodnika. Radiće na Qualcomm-ovom Snapdragon 865 procesoru, a za bateriju je pomenuto da će biti dovoljno jaka da izdrži ceo dan.

PCPress.rs Image

Kada je ekran u pitanju, svi modeli će imati osvežavanje od 120Hz. Osnovni model ima glavnu kameru od 64 MPx i 30 puta takozvani space zoom uz mogućnost pametnog AI koji će pomagati u kreiranju najbolje fotografije. Što se snimanja tiče, novi puleni iz S serije imaju mogućnost da snimaju 8K video sadržaj.

Galaxy S20 Ultra ima senzor od 108MPx, najveći koji je do sada Samsung stavio u telefon. Sa Bright Night tehnologijom senzora Samsung je stavio devet piksela u jedan, tako da će, prema njihovim rečima te fotografije imati tri puta više svetlosti nego ranije. Kada je Zoom u pitanju, ultra model ima mogućnost hibridnog zoom-a do čak 100 puta.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy AI: Nevidljivi robotski prijatelj

Sva tri modela dolaze sa 5G modemom, a najjeftiniji će koštati 1000 dolara, dok će Ultra model koštati 1400 dolara. Takođe je najavljeno da će cene prošlogodišnjih S10 modela biti snižene.

Izvor: t3

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,