BIZIT plus

Samsung predstavio One UI 5 beta verziju

Samsung je lansirao svoj One UI 5 OS u beta verziji za pametne telefone Galaxy S22. Slično kao i sam Android 13, većina promena je manja, sa nekim unapređenjima zajedno sa poboljšanjima za bezbednost, obaveštenja, kameru i još mnogo toga.

Samsung predstavio One UI 5 beta verziju

Pojedini korisnici mogu preuzeti Samsung One UI 5 preko Samsung Members-a

Samsung One UI 5 nudi brojne prednosti uvođenjem novih opcija boja za početni ekran, ikona i brze panele. Takođe vam omogućava da uštedite prostor slaganjem vidžeta. Takođe dodaje sistem koji može naglas pročitati unos sa tastature. Videćete i ažuriranja za Android 13, poput novih podešavanja obaveštenja koja zahtevaju dozvolu pre njihovog slanja. Nova bezbednosna kontrolna tabla može da izvrši proveru bezbednosti i privatnosti, a vi ćete moći da podesite željeni jezik za svaku aplikaciju.

Sklopiva poboljšanja Android 13 su dizajnirana za uređaje kao što je Fold 3 koji imaju različite veličine, rezolucije i gustinu piksela na unutrašnjem i spoljašnjem displeju. Samsung već nudi tu funkciju za Fold 3, ali izvorna podrška za Android 13 može otvoriti više opcija kao što su alati za poboljšanu produktivnost. Korisnici u SAD-u, Južnoj Koreji ili Nemačkoj koji imaju Galaxy S22, mogu da isprobaju ažuriranje One UI 5 pomoću aplikacije Samsung Members.

dIzvor: Engadget

Facebook komentari: