BIZIT plus

Samsung preklopni telefon stiže sledeće godine ili ipak ne?

Glasine o Samsung preklopnom telefonu ne prestaju. Najnovije nezvanične informacije govore da velika korejska kompanija (možda) planira da ovakav model pusti u prodaju tokom 2019. godine. U javnost su procurele informacije da je kodno ime ovog telefona „Winner“. Kada je rasklopljen, telefon bi trebao da ima jedan veliki ekran, a kada se preklopi, na prednjoj strani bi trebao da ima manji ekran, a na zadnjoj kameru.

Neimenovani izvor je ove informacije poslao Wall Street Journal-u. Prema njemu, preklopni telefon će imati ekran od 7 inča, a njegovo očekivanje je da će zvanično predstavljanje biti početkom sledeće godine, na Mobile World Congress-u u Barseloni. Zvanično ime telefona po tom izvoru bilo bi „Galaxy X“, jer je „X“ danas dobra marketinška oznaka.

Osnove za ove informacije dobijene iz ranijih izjava Samsung Mobile President-a, Dj Koh-a, koji je pominjao da kompanija ima planove za proizvodnju preklopnog telefona. Do trenutka objavljivanje ove vesti, Samsung nije zvanično komentarisao ove glasine.

Izvor: Cnet

Facebook komentari: