Tentsile Universe: Dobar šator za bolji život

Britanska kompanija Tentsile je u poslednje dve godine donela revoluciju kada su aktivnosti u prirodi u pitanju, a sa svojim inovativnim šatorima, te drugom opremom.

Dizajnirani tako da vise sa drveća, Tentsile šatori su, kako tvrde oni koji su ih testirali, iznenađujuće udobni, prostrani, te jednostavni za postavljanje. Upravo to je ono što ih je učinilo popularnim među modernim kamperima, te onima koji često posećuju festivale, što je kompaniji donelo veliki broj odanih korisnika. Poslednji šator koji su iznedrili Tentsile dizajneri obećava još veću inovativnost, te mogućnost da se boravi i na drugim površinama.

Naime, novi Tentsile Universe obećava veliki stepen prilagodljivosti, što znači da može da se postavi poput tradicionalnog šatora, da visi sa nekog drveta, ali i da pruži smeštaj u drugačijim uslovima. Iznenađenje je u tome što je temelj šatora napravljen od vodootpornog materijala, debljine oko osam centimetara, što čini da ovaj šator može da pluta na površini vode kao i bilo koji splav. Iz kompanije tvrde da ceo šator može da se pretvori u splav za samo nekoliko minuta, nakon čega je spreman za plovidbu.

Tentsile Universe je visok oko 1,5 metara, te nudi dovoljno prostora za celu porodicu, a pored toga ima i mesto za skladištenje, te je prenosiv i brzo se sklapa. Proizvod bi do korisnika trebalo da stigne u avgustu, a po ceni od 1.999 dolara.

Izvor: Digital Trends

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,