Samsung QLED televizori imaju novi način rada

Nova funckija pretvara dnevnu sobu u galerijski prostor, prikazuje svetski poznata umetnička dela i personalizovane sadržaje.

Samsung QLED televizori

Kompanija Samsung najavila je da će linija QLED TV uređaja za 2019. godinu ponuditi potpuno novi ambijentalni način rada. Ovakav način rada dizajniran je za prikaz različitih sadržaja, uključujući radove svetski poznatih umetnika, čak i kada je ekran isključen. Kroz ovaj režim, na TV ekranu može se pristupiti različitim sadržajima kao što su naslovi dnevnih vesti, najnovije vremenske prognoze, fotografije i muzika.

Osim toga, Samsung je sarađivao s poznatim umetnicima kao što su Tali Lenoks i Šolten i Bejdžings kako bi prikazao njihova jedinstvena dela na QLED televizorima u ambijentalnom modu.

PCPress.rs Image

Samsung QLED televizori i magični ekran

“Ponosni smo što možemo da ponudimo ovaj novi ambijentalni način rada. On ne samo da dodaje novu vrednost TV ekranu kada je isključen, već donosi i nove pogodnosti u životni stil naših korisnika, čime prevazilazi obične televizore”, rekao je Jongsuk Ču, izvršni potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung Electronics. “Planiramo da proširimo sadržaj za ambijentalni program rada kroz saradnju sa mladim, talentovanim umetnicima u narednih nekoliko godina, kako bismo korisnicima ponudili više načina da uživaju u svojim QLED televizorima“.

Pročitajte i:  Samsung obećao besplatnu zamenu ekrana nakon problema sa novim update-om

Za početak uvođenja novog ambijentalnog načina rada, Samsung je sarađivao sa talentovanim umetnicima: Tali Lenoks, manekenkom i umetnicom poznatoj po svojim apstraktnim uljanim slikama i Šolten i Bejdžingsom, poznatim po proizvodima od porcelana i tkanina u elegantnim bojama i dezenima.

Za više informacija o Samsung QLED televizorima i magičnom ekranu, posetite zvaničnu Samsung stranicu.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,