Računari i Galaksija

Samsung spremio posebne ponude telefona za Novu Godinu

Novogodišnji praznici nam stižu za manje od mesec dana, a kako biste izbegli gužvu i poslednje dane za odabir, sada je idealno vreme za kupovinu poklona. Iako svi znamo da je dobra namera najvažnija, a ne vrednost poklona, ipak postoje oni kojima želimo posebno da se zahvalimo i iskažemo ljubav i pažnju. Telefoni su odavno naši stalni saputnici, kao nešto što nam je svima neophodno, i ukoliko želite kupovinom istog da obradujete bliske osobe, kompanija Samsung se pobrinula za posebne ponude pametnih uređaja.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy S10+ u osnovnoj verziji sa 128GB memorije i Samsung Galaxy A50, od 10. decembra biće dostupni po novoj ceni od 104.990 odnosno 34.990 dinara u svim maloprodajnim objektima partnera kompanije Samsung, tako da imate taman dovoljno vremena pre praznika, da se odlučite za neki od ovih sjajnih modela.

Samsung Galaxy S10+, izrađen je sa prvim dinamičnim AMOLED ekranom na svetu. Kao prvi pametni telefon sa HDR10+ sertifikatom, sadržaj na njegovom ekranu je živopisniji nego ikada pre. Prvi put u S seriji, Galaxy S10+ nudi ultraširoki objektiv sa vidnim poljem od 123 stepena, isto kao ljudsko oko, tako da je u snimku sve ono što vidite. Savršen je za fotografije pejzaža, velike panorame i praznične fotografije vaše porodice. Posebna pogodnost kamere na S10+ je funkcija stabilizovanog snimanja uz Super Steady tehnologiju tako da vaš video izgleda magično bez obzira na situaciju. Za bezbednost vašeg telefona je zadužen Samsung Knox bezbednosni sistem, tako da bez brige možete da uživate u korišćenju telefona, na način koji želite. Galaxy S10+ je premium telefon koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike.

Pročitajte i:  Testiranje One UI 6.1 u toku za ove starije modele Samsung telefona

PCPress.rs Image

U novogodišnjoj ponudi je i Samsung Galaxy A50 koji nudi premium funkcije, po nižoj ceni. Njegova baterija od 4.000 mAh sa brzim punjenjem pruža odlične performanse bez obzira kako koristite telefon tokom dana, dok je još jedna inovacija koju Galaxy A50 prvi donosi u srednju klasu skener otiska prsta u ekranu telefona. Ipak, ono što će svakog korisnika koji voli da pravi fotografije najviše oduševiti, je novi sistem trostruke kamere sa selfi kamerom od 25 MPx.

Na koji god način da vaši najdraži preferiraju da koriste njihove pametne telefone, ovi Samsung modeli zadovoljiće sve njihove potrebe, a kada ste već kod telefona, zašto ne biste častili i sebe novim uređajem za Novu godinu?

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,