BIZIT plus

Samsung uvodi program samopopravke za preklopne telefone

Program se uvodi u 30 zemalja u Evropi.

PCPress.rs Image

Program “uradi sam”

Vlasnici Samsung Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5 uređaja sada mogu da popravljaju svoje telefone putem servisa za samopopravku. Program “uradi sam” se proširuje kako bi više Galaxy proizvoda, uključujući preklopne telefone i tablete, bilo uključeno u saradnju sa iFixit-om.

Samsung je naveo da će ovog meseca dodati još sedam proizvoda na svoju listu uređaja koji su podobni za samopopravku od računara, pametnih telefona do tableta. U tu grupu spadaju Galaxy S23 serija, Tab S9 serija i Galaxy Book2 Pro serija. Program korisnicima obezbeđuje originalne delove uređaja od proizvođača i uputstva korak po korak koja omogućuju zamenu ekrana ili baterije. Cena kompleta za popravku će varirati u zavisnosti od uređaja. Na primer, komplet za zamenu ekrana i baterije za Samsung Galaxy S22 Ultra košta 240 dolara.

Samsung-ov program za samopopravku je prvo pokrenut prošle godine u SAD-u. Sada će program biti omogućen kupcima u 30 zemalja širom Evrope. Kompanija navodi da proširivanje programa pokazuje Samsung-ovu opštu strategiju za smanjenje elektronskog otpada.

Pročitajte i:  Samsung predstavlja Galaxy AI viziju na kongresu MWC 2024 sa najnovijim proizvodima i uslugama

Izvor: Engadget

Facebook komentari: