Samsungov novi usisivač F300

Samsung je predstavio najnoviju generaciju usisivača F300 sa maksimalnom snagom motora od 1550W i usisnom snagom od 350W.

F300_002_Rouge RedOva  linija usisivača ima smeo i originalan dizajn i tehnologiju Mekog zaštitnog jastuka koji je sastavni deo cele nove F300 serije, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Samsung se uvek trudi da ide korak napred kad je o tehnologijama reč, ali i da stalno ulaže u inovacije koje će ljudima pre svega olakšati život, na privatnom i poslovnom nivou. Velike resurse investiramo u istraživanja i primenu novih tehnologija. Posvećeni smo ljudima, njihovim potrebama, željama i zahtevima i trudimo se da im nove generacije kućnih aparata unaprede život. Mislim da smo ovim usisivačem to i postigli – ponudili smo im snažan i praktičan uređaj, koji će im olakšati usisavanje kuće“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Usisivač ima dodatak koji omogućava da se u jednom nađu svi potrebni dodaci za usisavanje – za ravne površine, šupljine i mebl. Odlikuje ga takođe i unapređena 2-step četka na kraju teleskopske čelične cevi, koja omogućava podjednaku snagu usisavanja na celoj širini.

Pročitajte i:  Samsung se priprema za proizvodnju OLED panela

Model F300 osmišljen je tako da brine o higijeni doma, jer ima higijensku mikro kesu za odlaganje nečistoća od 3 litra, izrađenu od specijalnih materijala i velike gustine, što sprečava i najsitnije čestice nečistoće da prođu kroz kesu. Velika pažnja kod dizajniranja ovog usisivača posvećena je zdravlju korisnika.

Prilikom čišćenja, korisnici ne moraju da brinu o štetnim česticama jer je cela nova liniju aparata opremljena Hepa 13 izlaznim filterom koji zadržava čak 99,9 odsto najsitnijih čestica i do 0,3 mikrona koje obični usisivači vraćaju u vazduh. To ovaj usisivač čini pravim borcem protiv bakterija, alergena i prašine, dok istovremeno do detalja čisti sve prostore u kući.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,