SAP-ov Samit o korisničkim iskustvima: Kako zaposlenog staviti na prvo mesto?

Kako kompanije mogu da zaposlene postave u središte biznisa i povećaju njihovu produktivnost, samopouzdanje i angažman tokom globalne pandemije? Najbolje savete i trikove možete naučiti na SAP Human Experience Summit -u, glavnom događaju za HR profesionalce u regionu Centralne i Istočne Evrope. Pred vama je zanimljivo, interaktivno, virtuelno iskustvo sa sesijama nezavisnih i SAP-ovih stručnjaka, kao i kontakti uživo sa SAP-ovim kupcima.

PCPress.rs Image

12. maja 2021. godine biće održan SAP Human Experience Summit, koji će pružit profesionalcima iz oblasti ljudskih resursa prečicu na njihovom putovanju u digitalnu transformaciju. Biće to platforma za saradnju i razgovore o trendovima, izazovima i inovativnim rešenjima u oblasti ljudskih resursa.

Besplatan događaj, jednostavna registracija

Besplatni jednodnevni događaj trajaće od 10.00 do 15.40 CET a za prisustvo je potrebna samo registracija.

Upoznajte najbolje primere iz prakse analizirane širom centralne i istočne Evrope, kako bi se pružila pomoć kompanijama da reorganizuju svoje poslovanje u digitalnu budućnost kroz upravljanje ljudima, zasnovanom na pozitivnim iskustvima zaposlenih i efikasnim HR procesima.

Tokom konferencije, korporativne studije slučaja i diskusije kupaca na okruglim stolovima biće praćene teorijskim prezentacijama, koje će se baviti razvojem liderstva i ulogom HR profesionalaca u “novoj normalnosti”, post-pandemijskom svetu. Biće reči i o budućnosti razvoja talenata ili dobrobiti zaposlenih i prilagođavanju poslovnom životu u doba masovnog rada od kuće. Gospodin Gill Whitty-Collins, autor knjige “Zašto ljudi pobeđuju na poslu”, govoriće o tome zašto je raznolikost na radnom mestu jedan od najvažnijih HXM trendova današnjice.

Pročitajte i:  Održan Dan internet domena Srbije: veštačka inteligencija je došla i kod nas

Najbolje prakse našeg regiona

Sve najbolje prakse koje će biti predstavljene dolaze iz našeg regiona. MHP, najveći proizvođač i izvoznik piletine u Ukrajini i predstavnici Telekoma Srbija razgovaraće o tome šta upravljanje ljudskim iskustvom znači u njihovim kompanijama, dok će šef za prikupljanje talenata Hrvatske Atlantic Grupe, lidera na tržištu u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, podeliti najvažnije aspekte strategije brendiranja svojih poslodavaca i objasniti kako analiziraju iskustvo kandidata kroz svoje procese zapošljavanja. Direktor ljudskih resursa Foxconn Češka predstaviće svoje razmišljanje na temu kako u nepredvidivim vremenima izgraditi agilnu poslovnu kulturu, a direktor ljudskih resursa mađarskog farmaceutskog giganta Richter Gedeon izložiće ključne parametre njihovog sistema upravljanja produktivnosti radne snage.

Biće održana i praktična demonstracija tehnologije koja je dostupna preduzećima. Stručnjaci SAP SuccessFactors će dati kratak uvid u mogućnosti SAP-ove porodice proizvoda koji pomažu pri upravljanju ljudskim resursima, plaćanju, nagrađivanju i osnovnim administrativnim zadacima i karakteristikama iskustva zaposlenih.

Pridružite se SAP kupcima, partnerima i liderima u industriji i naučite kako da pružite efektne savete u ovoj oblasti. Steknite i koristite što više specifičnih iskustava da biste svoj odnos sa zaposlenima podigli na novi nivo. Program će biti prevođen na brojne lokalne jezike.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,