TrendMicro

SAP preuzeo Callidus Software

Nemačka kompanija SAP preuzela je kompaniju Callidus Software i tako pojačala svoje prisustvo u Srbiji, izjavio je direktor SAP servisa za Jugoistočnu Evropu Dušan Radošević.
 
PCPress.rs Image

On je rekao da ta kompanija planira da u narednom periodu poveća svoje investicije u Srbiji otvaranjem of-šor centara u kojima bi mogla da zaposli više stotina ljudi. “Naravno da planiramo nova ulaganja, ovo je samo jedna od investicija na putu SAP-a koji stalno pravi of-šor centre u čitavom svetu. U našem regionu postoji više hiljada zaposlenih u zemljama koje su članice EU. Nadam se da će se uz politiku koju Vlada Srbije sprovodi stvoriti uslovi da se i ovde naprave centri sa više stotina zaposlenih”, rekao je Radošević.

On je objasnio da je Callidus Software kompanija koja je jedna od najpoznatijih za pravljenje softverskih proizvoda za odnose sa korisnicima. Prema njegovim rečima, Callidus Software posluje na 11 lokacija, od kojih su dve u Evropi, a jedna od njih je u Srbiji. Radošević je kazao da je SAP još od 2006. godine prisutan u Srbiji i da proizvodi poslovni softver po najvišim standardima.

Pročitajte i:  PANTHEON proslavio 25 godina postojanja
 Izvor: SEEbiz
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,