BIZIT plus

SAS dobio novog generalnog direktora za Adriatic regiju

Rosanda Milatović Skorić je od januara ove godine imenovana za novu generalnu direktorku kompanije SAS, koja se više od četiri decenije bavi naprednom analitikom i AI rešenjima. Rosanda će raditi na unapređenju postojećih partnerstava sa kompanijama širom regiona i daljem razvoju poslovanja. Njeno dosadašnje iskustvo i razumevanje izazova sa kojima se kompanije suočavaju, doprineće viziji ubrzanog rasta kompanije.

PCPress.rs Image
Rosanda Milatović Skorić, generalna direktorka SAS Adriatic

„Prethodna godina je bila veoma teška za većinu kompanija, ali i za vlade regiona. Digitalna transformacija je postala realnost, a ne dugoročni plan. Verujem da će moje iskustvo pomoći našim klijentima da zajedno prevaziđemo postojeće prepreke, i da se dalje razvijamo i rastemo. Naš tim je početkom ove godine proširen za osam novih kolega, i uverena sam da će SAS nastaviti da doprinosi razvoju kako privatnog tako i javnog sektora Adriatic regiona, primenom inovativnih rešenja veštačke inteligencije i napredne analitike“, rekla je Rosanda Milatović Skorić.

Rosanda je tokom prethodnih 13 godina sticala iskustvo u različitim sektorima IT industrije, od razvoja softvera, implementacije do menadžment savetovanja u najvećim kompanijama u regionu iz oblasti bankarstva i telekomunikacija.

PCPress.rs Image

 

Kompanija SAS je posvećena digitalnom razvoju regiona, omogućavajući organizacijama da uvidom u podatke, klijente i poslovanje, sa sigurnošću donesu pravovremene i dobre odluke podržane AI rešenjima.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,