SBB: Internet trg u Pirotu

pirotski trgKompanija SBB – Srpske kablovske mreže je početkom 2003. godine postala prvi operator koji je korisnicima u Srbiji ponudio širokopojasni pristup Internetu, uslugu koju od 1. septembra mogu da koriste i stanovnici Pirota. Da bi obeležio širenje Internet ponude na Pirot, SBB je omogućio da se na nedavno obnovljenom gradskom trgu besplatno koristi bežični pristup Internetu, bez ikakvih ograničenja. SBB je takav pristup Internetu omogućio na preko stotinu mesta u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi, Nišu i Šapcu.

“Kao vodeći provajder širokopojasnog Interneta, najbržeg u Srbiji, pružamo najkvalitetniju Internet vezu, koja stiže kroz naš kablovski sistem. Laptop ili mobilni telefon i bežični pristup kablovskom Internetu sjajno se slažu sa prijatnom muzikom, omiljenim pićem na trgu, septembarskim danima koji su pred nama… ali i ispitnim rokovima”, rekla je tim povodom Tanja Tatomirović, direktorka korporativnih komunikacija SBB-a.

“U prednost uživanja na otvorenom i surfovanja Internetom bez kabla, sada su se uverili i Piroćanci. Korišćenje Interneta van kuće i kancelarije, kada uživate u dokolici ili morate da pošaljete hitan e-mail, ova mreža, u saradnji sa Opštinom Pirot, omogućila je bez ikakve nadoknade”, dodao je Branislav Kostić, zamenik predsednika opštine. Vladan Vasić, predsednik opštine nije krio zadovoljstvo zbog tehnološkog napretka u ovom gradu na jugu Srbije i dolaska brzog SBB Internet pristupa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV