BIZIT plus

SBB uveo uslugu fiksne telefonije

jovana lukic i dragica cefiNa domaćem ICT tržištu od ovog meseca postaje vrlo dinamično jer SBB postaje novi operator fiksne telefonije.  Novi igrač se potrudio da bude konkurentan i na ovom polju jer pretplata na ovu uslugu iznosi samo 390 dinara mesečno. Za ovaj iznos, pretplatnici mogu računati na:

– Neograničene besplatni razgovore u SBB fiksnoj mreži

– 100 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Srbiji i brojevima ka inostranstvu

– Besplatne napredne funkcije: identifikacija poziva, brzo biranje, prosleđivanje poziva, skrivanje identifikacije poziva, poziv na čekanju, govorna pošta

– Još 100 besplatnih minuta uz Trio paket sa digitalnom televizijom i internetom

Pored navedenih pogodnosti, su i niske cene poziva. U bilo koje doba dana i noći svi pozivi ka fiksnim mrežama u Srbiji su 1 din/min i 9 din/min za pozive ka mobilnim brojevima u Srbiji. SBB je sveo račune sa inostranstvom na polovinu, trećinu ili čak sedminu dosadašnjih, u zavisnosti od toga koju zemlju pozivate. Za najpopularnije inostrane destinacije, kao što su Nemačka, Austrija, Amerika, Kanada, Francuska, Mađarska i još 70 njih, cena je samo 6 dinara po minutu.

Pročitajte i:  Huawei najavljuje lansiranje novog pametnog telefona

„Tržište fiksne telefonije, pa i samo korišćenje fiksnog telefona je pomalo zapostavljeno, jer nije bilo prave konkurencije. Ovo zanemareno tržište želimo da vratimo u fokus upravo dodatnim pogodnostima koje će naši korisnici imati. Fiksna telefonija u SBB-u će biti i jeftinija i sa sa besplatnim dodacima na pretplatu,“ rekla je Dragica Pilipović Čefi, generalni direktor SBB-a.

Izvor: SBB

Facebook komentari:

2 thoughts on “SBB uveo uslugu fiksne telefonije

  • 29. 11. 2012. at 20:08
    Permalink

    Da li je fiksna telefonija SBB vezana za kablovsku, ili zainteresovani koji nemaju mogucnost za kablovsku mogu biti korisnici ove mreze?

Comments are closed.