Top50 Glas publike

Schneider Electric DMS NS otvara kancelariju u Beogradu

Schneider Electric DMS Novi Sad (SEDMS NS), odlučio je da, kako bi izašao u susret svojim zaposlenima koji žive u Beogradu, otvori kancelariju u tom gradu. Na taj način, oko 40 zaposlenih imaće priliku da dva puta nedeljno rade iz Beograda.

PCPress.rs Image

Novootvorena kancelarija nalazi se u zgradi GTC-a, u ulici Vladimira Popovića 38 na Novom Beogradu. Zaposlenima pruža sve udobnosti modernog i inspirativnog radnog okruženja. Kompanija će nastaviti da osluškuje potrebe i želje svojih zaposlenih i u skladu sa njima kontinuirano modifikovati radni prostor. Dugogodišnjom takvom praksom, SEDMS NS postao je jedan od najpoželjnijih poslodavaca, kao i jedan od najvećih razvojnih IT centara u Srbiji. Trenutno zapošljava više od 1000 inženjera koji rade na razvoju rešenja za proračun i optimizaciju rada elektro distributivnih kompanija.

PCPress.rs Image

Schneider Electric DMS NS je deo Schneider Electric kompanije koja posluje u Novom Sadu. Okuplja preko 1000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva sa višegodišnjom saradnjom sa univerzitetima, elektrodistributivnim kompanijama, proizvođačima i IT integratorima širom sveta.  Softver je u upotrebi u preko 80 elektroprivreda širom sveta i 170 kontrolnih centara sa ukupno 400 miliona električnih potrošača. Schneider Electric Global posluje u preko 100 zemalja širom sveta sa preko 160.000 zaposlenih.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,