Schneider Electric obeležava 15 godina poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori

Kompanija Schneider Electric ove godine obeležava 15 godina poslovanja na tržištima Srbije i Crne Gore. Od samog osnivanja, biznis model Schneider Electric-a građen je po principu partnerske mreže i angažovanja lokalnih kompanija. Ova mreža danas okuplja više od 70 firmi i tri licencna partnera sa proizvodnim pogonima u Srbiji.

PCPress.rs Image

Prema Dejanu Markoviću, generalnom direktoru kompanije, Schneider Electric-a, deceniju i po njihovog poslovanja obeležio je specifičan poslovni model, kreiran sa idejom da angažuje i podstiče lokalnu privredu. Kompanija je učestvovala u projektima, poput, izgradnje hotela Hilton u Beogradu kome je isporučena oprema namenjena obezbeđenju napajanja, kao i SmartStruxture rešenje koje omogućuje praćenje, merenje i optimizaciju performansi zgrade.

Kompanije Schneider Electric je takođe, sarađivala sa kompanijom Kromberg&Schubert, učestvovala u izgradnji objekata LIDL u gradovima širom Srbije. Zatim, je učestvovala u ugrađivanju opreme u poslovne zgrade, kao što je GTC Fortyone, kao i izgradnji važnih turističkih kompleksa u Crnoj Gori. Osim toga, kompanija Schneider Electric je nedavno isporučila punjače za električna vozila koji su instalirani u garaži na Obilićevom vencu. Punjači su usklađeni sa međunarodnim i našim standardima i poseduju Green Premium i Eco Passport sertifikate.PCPress.rs ImageSchneider Electric DMS NS, u kome se razvijaju softverska rešenja za pametne mreže, je nakon razvoja i proizvodnje ADMS softvera za optimalno upravljanje distribucijom električne energije, svoje operacije proširio i na oblasti razvoja softvera za upravljanje gasnom mrežom AGMS.

Pročitajte i:  Schneider Electric: Data centri i veštačka inteligencija

Kompanija je nedavno predstavila EcoStruxure platformu, baziranu na tehnologiji Internet of Things. Ova platforma služi kao osnova za analizu, upravljanje, vođenje i automatizaciju i pruža veću vrednost potrošačima različitih tržišnih segmenataNa ovaj način se omogućava potrošačima da razviju inovativna rešenja kojima će povezati svoje operativne tehnologije sa IT tehnologijama. Schneider Electric pri tome osigurava korišćenje i povezivanje podataka sa svih nivoa poslovanja u sigurnom sajber okruženju, bilo na cloud-u ili na intranetu preduzeća.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,