Schneider Electric: rok isporuke od sedam dana za Galaxy VM

Schneider Electric je objavio da je vreme isporuke za njegovo trofazno rešenje Galaxy VM za besprekidno napajanje (UPS) smanjeno na sedam dana. Ova pogodnost omogućiće korisnicima da smanje vreme izvođenja svojih kritičnih investicija u napajanju energijom, dok će im paralelno koristiti najnovija tehnologija koju Galaxy VM može da ponudi. Ovo rešenje primenljivo je na svim tržištima gde Schneider Electric posluje

Galaxy VM

“Sa skraćenim rokom isporuke, naši klijenti i partneri sada, uz Galaxy VM UPS, mogu jednostavno da obezbede pouzdanu zaštitu napajanja, istovremeno koristeći inovativna tehnološka rešenja za smanjenje potrošnje energije.“ – izjavio je Gael Souchet, globalni menadžer za proizvode, Schneider Electric.

Dizajniran za data centre, infrastrukturne objekte i za laku industrijsku primenu, Galaxy VM nudi optimizovanu arhitekturu snaga do 1 MVA, koja je jednostavna za primenu i integrisanje u postojeće elektro, fizičko i okruženje za praćenje i nadzor. Galaxy VM smanjuje troškove za energiju kroz svoj jedinstveni režim ECOnversion koji omogućava korisnicima da smanje potrošnju energije i ostale troškove, osiguravajući pritom maksimalnu raspoloživost i dostupnost bez izlaganja riziku od kritičnih opterećenja. Ovi kompaktni UPS-evi u skladu su sa zahtevima pametnih mreža i nude tradicionalnu i modularnu fleksibilnost za skladištenje energije koja omogućava osmišljavanje rešenja prema potrebama.

Pročitajte i:  Green Grand Prix za InGrid zgradu Schneider Electric-a

Izvor: Schneider Electric

Facebook komentari: