ERP 2024

Servis za pronalazak stana u novogradnji u Srbiji

Podaci pokazuju da je izgradnja stanova u prvih šest meseci 2018. porasla za 39,2% u odnosu na isti period prošle godine, što ukazuje na značajan rast interesovanja kupaca za novogradnju. S tim na umu, korisnicima sajta za oglašavanje nekretnina 4zida.rs od sada je dostupan servis Novogradnja, koji će unaprediti prezentaciju i pretragu objekata detaljnim pregledom, za sada, 35 projekata u tri grada – Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Na taj način svi zainteresovani za nekretnine mogu na jednom mestu da pronađu ponudu ne samo novih stanova, kao i onih koji su u izgradnji.

PCPress.rs Image

Na servisu su od sada dostupni rokovi za završetak radova, broj i struktura stambenih jedinica sa nacrtima, materijali koji se koriste u izgradnji (u pojedinim prezentacijama), informacije o investitoru, kao i ažurni podaci o statusu prodatih stanova u ponudi. Prezentacije, koje će se u narednom periodu dodatno dopunjavati, davaće i sliku o celom stambenom kompleksu, sa podacima važnim za svakodnevni život u naselju, kao što su na primer blizina škola, vrtića, trgovinskih objekata i drugi. Tu su i detaljni podaci o lokaciji, sa prikazom na mapi, te podaci o infrastrukturi i linijama gradskog prevoza.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

Ovaj servis, osim u Srbiji, pokazao se kao uspešan u Ukrajini, Mađarskoj, Kazahstanu, Turskoj, Rusiji i UAE, tako da smo od partnerske firme Homsters dobili know-how, na osnovu iskustva na inostranim tržištima. Tako sada imamo proizvod koji nastoji da prema izgledu i korisnosti bude poput Airbnb, Booking i drugih relevantnih sajtova“, zaključuje Stefan Marković, direktor sajta 4zida.

Facebook komentari: