PC Press Studio

SezamPro: Uključite se u akciju “Pripremite sitno!”

1Dinar

SezamPro je pokrenuo promotivnu kampanju „Pripremite sitno!“ u okviru koje svim potencijanim korisnicima u prva tri meseca korišćenja nudi mogućnost ADSL paketa za samo jedan 1 dinar mesečno.
Akcija „Pripremite sitno!“ počela je u martu i traje do juna 2010. godine, a pored osnovne pogodnosti, SezamPro nudi i dodatne poklone. Naime, svaki novi korisnik ADSL paketa ima priliku da izabere i poklon po želji: web kameru ili blutut slušalice. Kao posebna pogodnost svim novim korisnica ADSL paketa za 1 dinar, SezamPro poklanja i mogućnost besplatne izrade lične Internet prezentacije, što podrazumeva besplatan domen i držanje prezentacije, kao i samo dizajniranje svih stranica prezentacije uz otvaranje e-mail adrese.
Akcija je pokrenuta s ciljem da se svim potencijalnim korisnicima omogući brz i jednostavan pristup Internetu, uz brojne dodatne pogodnosti. Takođe, namera ove promotivne kampanje jeste da se korisnicima približi ideja o značaju lične internet prezentacije, te da im se omogući da kreiraju sopstvenu stranicu na jednostavan i zabavan način, bez ikakvnog prethodnog znanja. U savremenom svetu komunikacija, lako korišćenje i samo prisustvo na Internetu postalo je prioritet, i to je upravo ono što SezamPro želi da omogući svojom novim korisnicima.
Više informacija o ponudama možete naći na internet stranici: www.sezampro.rs, ili u nekoj od poslovnica kompanije Sezampro širom Srbije.

Pročitajte i:  DIDS 2024 - Budućnost je… sada!

Izvor: SezamPro

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,