Sharp plasira novi smart telefon

PCPress.rs ImageSharp priprema lansiranje novog Aquos smartfona na svetsko tržište. U prvoj polovini maja je na japansko tržište izbacio tri nova telefona s Android operativnim sistemom.  Jedan je na preklop, a sadrži kameru od čak šesnaest megapiksela, ekran namenjen 3D sadržajima i digitalni TV tjuner.

Druga dva imaju velike ekrane osetljive na dodir preko celog prednjeg dela, jedan od 3,7 inča a drugi od 4,2 inča. Oni sadrže nekoliko funkcija koje će omogućiti integraciju u takozvanu umreženu dnevnu sobu. HDMI konektor omogućava konekciju na televizore visoke rezolucije, dok podrška za DLNA omogućava konekciju i usklađivanje sa Blu-ray plejerima.

Iako je Sharp veoma dobro pozicioniran na japanskom tržištu telefona, van granica svoje zemlje ima ograničen uspeh jer je ova marka poznatija po televizorima i drugim električnim aparatima. Iako detalji nisu saopšteni, portparol ove kompanije izjavio je da je nov model spreman za svetsko tržište, ne precizirajući koliko će se brzo pojaviti u prodaji.

Izvor: IT News

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,