TrendMicro

Silent Hill univerzum dobija pojačanje

Ljubitelji Silent Hill franšize slobodno mogu da se raduju, budući da će ovaj univerzum uskoro postati bogatiji za čak tri nove igre.

PCPress.rs Image

Već neko vreme se priča o rimejku nastavka Silent Hill 2, a odnedavno su u igri još tri potpuno sveža naslova – Silent Hill Townfall, Ascension i Silent Hill f. Svaki zvuči kao potpuno odvojeno, drugačije iskustvo, što je samo po sebi razlog za radost svih onih koji se rado gube u magli ovog jezivog sveta. Najviše pažnje ipak privlači Silent Hill f, jer se radi o najvećem odstupanju od SIlent Hill narativa, plus na njoj radi developer koji je veliko ime u svetu psihološkog horora (Ryūkishi07). Tizer je uzbudljiv, a prikazuje mladu ženu koju nešto proždire iznutra. Odličan užas.

Uskoro bi mogao da se pojavi i novi film – Return to Silent Hill. Režira ga Christophe Gans koji je uradio i adaptaciju iz 2006. godine. Ništa od ovoga neće izaći na vreme za Noć veštica 2022. godine, ali ni 2023. nije daleko, kada se očekuje Silent Hill Ascension. Ostali datumi nisu poznati.

Pročitajte i:  Netflix snima film po igri Gears of War

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *