Sinergija 08

PCPress.rs ImageOsma konferencija “Sinergija”, tradicionalna prilika da upoznate Microsoft-ove tehnologije, održava se od 14. do 17. oktobra u Novom Sadu. Svaka sledeća “Sinergija” bila je ambicioznije zamišljena od prethodne, sa sve većim brojem predavanja, demonstracija i workshop-ova. Vrhunski predavači iz sveta, ali i iz domaćih firmi koje su izgradile partnerski odnos sa Microsoft-om, na Sinergiji prenose svoja iskustva posetiocima, a i sami polaznici imaju priliku da međusobno prodiskutuju o projektima kojima se trenutno bave. “Sinergija” je bazično konferencija za ljude koji se bave razvojem softvera zasnovanog na Microsoft-ovim tehnologijama, ali ona nije mesto na kome se okupljaju isključivo programeri – postojanje niza paralelnih tokova predavanja u raznim salama omogućava širokom krugu profesionalaca da sačini sebi program u skladu sa sopstvenim predznanjem, potrebama i interesovanjima.

“Sinergija” će i ove godine biti održana u Novom Sadu, u atraktivnom okruženju Master Centra. Trodnevni program se koncentriše na poslovno informisanje, baze podataka, razvojne alate, Microsoft Dynamics, mobilna rešenja i bezbednost.

Za detalje posetite portal www.mssinergija.net.

Pročitajte i:  Microsoft je kažnjen sa 242 miliona dolara

Verujući da ce mnogi naši čitaoci učestvovati na Sinergiji, sa beogradskom kancelarijom Microsoft-a smo dogovorili posebnu pogodnost: prijavite se za Sinergiju na strani www.mssinergija.net navodeći PCPRESS8 u polju Prijavni kod i dobićete popust na cenu kotizacije od 15% plus priliku da osvojite neku od vrednih nagrada u igri koja će biti organizovana za čitaoce časopisa PC na Sinergiji. Vidimo se 14. oktobra u Novom Sadu!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,