Sinergija 09: Bal pod maskama?

Sinergija_ikonica2Da li će se najveća IT svetkovina u Srbiji pretvoriti u Bal pod maskama saznaćamo u utorak, 17. novembra, kada je u Sava Centru zakazano otvaranje Sinergije 09.

Beogradska kancelarija Microsoft-a, uprkos  svetskoj ekonomskoj krizi i sada već potvrđenoj epidemiji virusa gripa tipa A H1N1najavljuje obiman program i brojna iznenađenja tokom trajanja Sinergije.

Serijom predavanja, demoa i studija slučaja podeljenih u 9 tematskih celina  biće pokazana praktična vrednost novih tehnologija: OS Windows 7, Office 14, Microsoft HyperV… Svi predavači su potvrdili dolazak a da li će zbog gripa na licu nositi zaštitnu masku, ostaje da vidimo.

U pratećem sadržaju, svi posetioci Sinergije mogu očekivati besplatno korišćenja E2 CRM Hosting paketa (3 meseca), besplatnu procenu bezbednosti web sajta i mnoge prodajne akcije kao i specijalni poklon u vidu zaštitne maske.

Grip je ozbiljna bolest i treba ga se čuvati. Ipak, ne smemo propustiti retku priliku da čujemo mnoge eminentne predavače. Rafal Lukawiecki, Maciej Pilecki, Damir Dizdarević i mnogi drugi sigurno dolaze.

Sa maskom ili bez nje, nemojte propustiti ovaj jedinstveni događaj. Još uvek nije kasno da se uključite. Prijavite se za učešće na Sinergiji 09, koristeći promotivni kod  I9B0C, koji će vam uz registraciju obezbediti i poklon vredan 1.935 dinara: Knjigu PC1000 i DVD iPC2008+.

Pročitajte i:  Meta, Microsoft, X i Match Group protiv Apple-a 

Ja sam pripremila masku, i vidimo se na Sinergiji 09. Ako se prepoznamo!

Sinergija_znak

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,