Top50 Glas publike

Skup vodećih kompanija iz IT industrije u MIND parku

MIND Park, najveći privatni tehnološko-industrijski park u Srbiji, ugostiće u Kragujevcu 9. jula veliki broj, kako domaćih, tako i međunarodnih IT firmi koje su zainteresovane za proširenje svog prisustva u Srbiji. Tom prilikom, pored predstavljanja kapaciteta Parka, biće održan i prvi MIND Hackathon koji će prikazati kadrovski i obrazovni potencijal Kragujevca.

PCPress.rs Image

Kako MIND Group privodi kraju radove na novoj upravnoj zgradi koja je spremna da postane novi dom zainteresovanim kompanijama iz oblasti high-tech, šinske i avio industrije, ovaj događaj će ujedno služiti i kao prilika za predstavljanje svih prednosti poslovanja u MIND Parku, uključujući najmoderniji kancelarijski prostor, vrtić za decu i trening centar koji priprema kadrove za rad u prestižnim svetskim firmama.

Velikom događaju u MIND Parku, pored giganata IT industrije prisustvovaće i vodeće srpske IT firme, kao i predstavnici akademskih zajednica Kragujevca i Novog Sada, republičkih vlasti, lokalne samouprave i Naučno-tehnološkog parka Novi Sad.

PCPress.rs Image

Ovaj događaj predstavlja veliku šansu za produbljivanje saradnje privrede, univerziteta i države kroz zajedničko poslovanje u MIND Parku, centru kompetencija za visokotehnološku industriju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,