Skype dodao TripAdvisor na svoju platformu

Skype se udružio sa TripAdvisor-om, tako da korisnici sada mogu da šalju planove za putovanja, te destinacije, a u okviru Skype aplikacije.

PCPress.rs Image

Pored toga, tu je i integracija sa StubHub platformom, koja služi za kupovinu karata za utakmice, te koncerte, a koja omogućava pretraživanje i deljenje događaja. I jedan i drugi dodatak predstavljaju korisno osveženje za sve one koji još uvek koriste Skype kako bi komunicirali sa porodicom i prijateljima, te sada mogu da dele i planove za putovanja, te različite događaje, a bez instaliranja bilo koje druge aplikacije.

Da bi aktivirali ove dodatke, korisnici bi trebalo da kliknu na plus ikonicu, te ih izaberu sa liste opcija. Jednom kada aktiviraju TripAdvisor dodatak, mogu da biraju hotele, restorane, te druge destinacije, i podele ih na Skype chat-u. Informacije koje budu podeljene na takav način, automatski će otvarati i prilog sa fotografijama i cenama. Tako bi ova funkcija mogla da bude korisna onima koji neguju odnose sa partnerima, te prijateljima koji žive u drugim gradovima i državama, budući da Skype sada omogućava planiranje jednog dela života, a bez napuštanja aplikacije.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,