Slack dobija svoju ChatGPT aplikaciju

Slack je najnovija značajna aplikacija koja prihvata ChatGPT dok generativna AI buka nastavlja da se širi kroz tehnološku industriju. OpenAI je napravio ChatGPT aplikaciju koristeći Slack razvojne alate i danas je dostupna u beta verziji.

Slack dobija svoju ChatGPT aplikaciju

Slack-ov generativni AI sistem zove se Einstein

Aplikacija može da nacrta poruke i rezimira razgovore. Ako imate instaliranu aplikaciju ChatGPT, možete da kliknete na dugme menija niti i izaberete opciju „sažmi nit“ ili „nacrt odgovora“. Aplikacija će napraviti sažetak ili odgovor koji samo vi možete da vidite. Tada ćete moći da podelite te informacije.

Slack kaže da aplikacija takođe može da koristi veštačku inteligenciju za isporuku odgovora i uvida u bilo koji projekat ili temu, u stilu chatbot-a. To sugeriše da bi ovo moglo biti korisno kada tražite najbolje prakse ili istražujete potencijalnog novog klijenta. Slack napominje da OpenAI neće koristiti nijedan od podataka kojima aplikacija ChatGPT može da pristupi na platformi za obuku svojih jezičkih modela.

U međuvremenu, Slack-ova matična kompanija Salesforce stvorila je generativni AI sistem pod nazivom Einstein. Uključuje integraciju sa OpenAI tehnologijom, ali kompanije koje koriste Salesforce proizvode mogu koristiti i druge AI modele drugih proizvođača preko Einstein-a. Kao takav, Salesforce kaže da njegovi klijenti mogu da koriste upite na prirodnom jeziku direktno u okviru svog Salesforce CRM-a da bi generisali sadržaj koji se kontinuirano prilagođava promenljivim informacijama i potrebama klijenata u realnom vremenu.

Pročitajte i:  Uskoro: ChatGPT pamti informacije o korisnicima

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,