ASUS ROG Flow

Smart karavan posetio Čačak

Smart karavan Telenora Srbije u četvrtak, 3. oktobra, posetio je Čačak.

1cacakGrađani Čačka, prvog grada u koji je Karavan stigao nakon letnje pauze, masovno su se odazvali u igri Lov na smart telefon, već tradicionalnoj aktivnosti u okviru ovog projekta.

Za svega sedam minuta, sve zadatke je rešio Stefan Karapović koji je osvojio prvu nagradu, Telenor Smart Pro telefon, dok su drugu i treću nagradu, Telenor modem i USB, osvojili Aleksandar Komarica i Kosta Nedović.

Nakon Lova, organizovano je druženje, Karavan Up, na kome su se lokalni blogeri i Twitteraši družili sa ekipom Smart karavana.

Među lokalnim korisnicima Telenorovih usluga koji je posetio KaravanUp bio je Simon Sretenović, učenik prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku.

“Korisnik sam Telenor mreže već dve godine. Jako sam zadovoljan njihovom ponudom, naročito promocijama i redovno koristim promociju Dodaj više. Pokrivenost u Čačku je odlična, u centru grada i van njega i to mi omogućava da budem stalno u kontaktu.”

Sretenović smatra da je interakcija sa korisnicima po Srbiji, u okviru projekata kao što je Smart karavan, odlična ideja. “Dobio sam poruku da se dešava Smart karavan u Čačku i odlučio da dođem. Baš mi je drago da je moj grad odabran kao prvi koji je Karavan posetio posle letne pauze”.

Žalbi na pokrivenost mreže nije bilo, a tehnička ekipa Smart karavana posetila je mesto Konjevići u blizini Čačka, gde će uskoro biti postavljen novi antenski sistem koji će omogućiti bolju pokrivenost u ovom kraju.

“Do kraja godine Karavan će posetiti još dva grada”, rekao Goran Stupar, vođa projekta Smart karavan. “Ovaj projekat smo pokrenuli da bismo od korisnika saznali kakvo je njihovo iskustvo u korišćenju naše Pametne mreže i eventualno dodatno unapredili na mestima na kojima je to potrebno”.

Najavu novih putovanja Smart karavana i izveštaje sa lica mesta, moći ćete, kao i do sada, da čitate na sajtu i u izdanjima PC Pressa.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,