Smart karavan posetio Užice

Telenor Smart Karavan danas je posetio Užice, a ovaj grad postao je treći u nizu gradova koje je Karavan obišao u svojoj drugoj fazi.

Photo: Telenor Srbija
Photo: Telenor Srbija

Početna tačka aktivnosti Karavana u ovom gradu bila je igra Lov na smart telefon, u koju su Užičani krenuli ispunjavanjem najpre prvog zadatka koji im je dat u Telenor prodavnici u centru Užica, a zatim i ostalih zadataka koji su podrazumevali aktivno korišćenje društvenih mreža.

Najbrže je sve zadatke ispunio Mladen Rabasović i time osvojio pametni telefon Telenor Smart Pro, dok su drugu i treću nagradu osvojili Božidar Šimišić i Igor Vajović, koji su sve zadatke ispunili za 14 odnosno 19 minuta, odnosno minut i šest minuta kasnije od prvoplasiranog, a osvojli 3G modem i USB disk.

Pored Lova na smart telefon, u Užicu je u Gradskoj kafani održan i KaravanUp, gde su se predstavnici kompanije družili sa lokalnim korisnicima i blogerima, koji su imali priliku da iz prve ruke čuju nešto više o novim uslugama i uređajima, ali i postave pitanja vezano za iste.

Jedan od prisutnih bio je i Krsto Arsenijević (@krsto), student poreklom iz Užica.

On je za PC Press  rekao da je mu pametni telefon i dobra pokrivenost Pametne mreže znatno štedi vreme pri obavljanju svakodnevnih obaveza.

“Korisnik sam Telenor Pametne mreže godinu i po dana, a nedavno sam kupio i smartfon. Na internetu najviše tražim informacije vezano za fakultet, prilično sam aktivan i na društvenim mrežama, a u poslednje vreme se bavim i internet marketingom, pa mi internet služi i za osvažavanje stranica i profila klijenata. Dobra pokrivenost Pametne mreže znači mnogo, jer puno stvari mogu da odradim preko telefona. Email prepiska, održavanje profila na društvenim mrežama, sva multimedija koja me zanima, uštedim vreme i jednostavnije obavim svakodnevne stvari”, rekao je Arsenijević.

“Studiram u Beogradu već dve i po godine, inače sam iz Užica, i dok sam bio u srednjoj školi nije bilo toliko događaja koji pružaju mogućnost korisnicima da direktno komuniciraju sa kompanijom. Mislim da je projekat Telenor Smart karavan odličan upravo jer pruža mogućnost takve komunikacije”, dodao je on.

Ekipa Karavana posetila je i Požegu, gde ju je dočekao Goran Jordović iz organizacije Forca, koja je prošle godine, zajedno sa Fondacijom Telenor, sproveo projekat opremanja internet kabineta Kulturnog centra Požega, a koji je preneo svoja iskustva o korišćenju Pametne mreže u poslu koji svakodnevno obavlja.

Ovoga puta nije bilo prijava korisnika o eventualnim problemima u funkcionisanju Pametne mreže, a tehnički deo ekipe Karavana proveravao je kvalitet mreže u gradu, kao i na putu od Užica do Požege.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Smart karavan posetio Užice

Comments are closed.