Snapchat odgovorio na peticiju o promeni dizajna

Snap je zvanično odgovorio na peticiju koja se našla na popularnoj platformi Change.org, u kojoj se od kompanije traži da odustane od poslednjeg redizajna za Snapchat.

PCPress.rs Image

Naime, u poruci koju je potpisao Snapchat tim, a koja je postavljena kao odgovor na peticiju, između ostalog se kaže da je kompanija „svesna da novi izgled Snapchat-a nije zadovoljio mnoge korisnike“, što je tačno, budući da je peticiju potpisalo više od 1,2 miliona ljudi, pa se radi o broju koji nije lako zanemariti, što je i razlog da je kompanija uopšte reagovala na peticiju.

Ipak, kompanija nije ponudila rešenje, pa se poruka svela na to da će korisnici tokom vremena prihvatiti novi dizajn, a najavljena je i nova opcija za iOS i Android, uz pomoć koje će korisnici moći da profile prilagode sopstvenom ukusu. Cilj redizajna je bio da izgled Snapchat platforme zadovolji širu publiku, te da obuhvati veći broj korisnika, kako na osnovu geografskog položaja, tako i na osnovu starosne dobi. Kompanija se na takav korak odlučila budući da joj je neophodno da privuče još korisnika, a kako bi ostala konkurentna na tržištu, te mogla da se takmiči sa drugim platformama, a u želji da je uskoro ne zadesi Twitter sudbina.

Pročitajte i:  Microsoft više neće dozvoljavati korišćenje Android aplikacija na Windows-u

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,