Snapchat Plus će korisnicima omogućiti da postave prilagođena obaveštenja i dodaju Snap priče na nedelju dana

Snapchat je, preko svoje redakcije, objavio da dodaje četiri nove funkcije za korisnike Snapchat+.

PCPress.rs Image

Snapchat+ plan pretplate košta dodatnih 3,99 dolara mesečno i dostupan je u 170 zemalja

Snapchat+ je pokrenut ranije ove godine sa nekim dodatnim funkcijama. Međutim, aplikacija se obično fokusira na opšta ažuriranja. Ipak, u poslednje vreme je agresivniji i fokusira se na pružanje uzbudljivih funkcija svojim plaćenim pretplatnicima tako što će debitovati nove funkcije svakog meseca.

Prošlog meseca, Snapchat je objavio nove iOS 16 vidžete zaključanog ekrana, prečice za čet i Snapchat web za sve korisnike. Pored toga, Snapchat+ plan pretplate košta dodatnih 3,99 dolara mesečno i dostupan je u 170 zemalja. Korisnici Snapchat Plus-a će sada moći da podese prilagođeno vreme za svoju Snap Story. Dakle, korisnici Plus-a mogu postaviti period od nekoliko sati ili najviše nedelju dana kada objavljuju novi snimak, dajući svojim prijateljima i porodici više vremena da uživaju u priči pre nego što istekne. Drugo, jedan od najuzbudljivijih delova najnovijeg ažuriranja je postavljanje prilagođenog tona obaveštenja za vašeg prijatelja tako da možete brzo da identifikujete koji prijatelj vas je snepovao. Nažalost, Snapchat nije dodao nijednu prilagođenu opciju zvuka, ali postoji sedam alternativnih opcija zvuka koje možete izabrati.

Pročitajte i:  Snap će dodavati vodene žigove na fotografije generisane uz pomoć AI

Pored toga, Plus korisnici će sada moći da postave ivice kamere u različitim bojama, birajući između osam boja kako bi slike bile živopisnije kada napravite snimak. Štaviše, dodao je tri ekskluzivne Bitmoji pozadine za oktobar, proslavljajući Noć veštica. Nažalost, iako je ovo dobro ažuriranje za korisnike Snapchat-a, čini se da poslovna strana stvari ne ide dobro, jer kompanija izveštava da je propustila svoj cilj prihoda za ovaj kvartal

Izvor: Digit.in

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: