BIZIT plus

Snapchat predlaže muziku za vaše video snimke

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu da brže pravite klipove. Sounds Recommendations, na primer, predlaže muziku relevantnu za objektiv proširene stvarnosti koji koristite.

Snapchat predlaže muziku za vaše video snimke

Sounds Recommendations stiže u martu

Sounds Sync, u međuvremenu, stvara montažne video zapise koji su sinhronizovani sa ritmom melodija u kolekciji Sounds. Trebaće vam između 4i 20 fotografija ili video snimaka, ali ovo bi vam moglo pomoći da rezimirate odmor ili društveni izlet bez naglašavanja pesama u odgovarajućem terminu. Obe funkcije su sada dostupne za korisnike iOS-a u SAD-u i uvode se širom sveta. Korisnici Android-a takođe mogu odmah da koriste Sounds Recommendations, ali će morati da sačekaju mart da bi isprobali Sounds Sync.

Snap se ne stidi svojih ciljeva. Što je lakše napraviti video zapise, veća je verovatnoća da ćete objaviti na Snapchat-u. Ovo se takođe odnosi i na pomoć umetnicima koliko i korisnicima. Predstavljanje dolazi u dobro vreme za Snap. Publika kompanije raste nakon turbulentne 2022. godine, dostigavši 750 miliona aktivnih Snapchat korisnika mesečno uprkos otpuštanju otprilike 1.300 radnika prošlog leta. Iako je i dalje mnogo manji od rivala poput Instagram-a, koji je prošle jeseni imao dve milijarde aktivnih korisnika mesečno, trajna je konkurencija koja često oponaša funkcije.

Pročitajte i:  Snap će dodavati vodene žigove na fotografije generisane uz pomoć AI

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: