BIZIT plus

Snapchat pruža mogućnost da se isprobaju Cartier prstenovi

Snapchat i Cartier sarađuju na novom iskustvu isprobavanja prstena zahvaljujući AR tehnologiji.

PCPress.rs Image

Snapchat se udružio sa Cartierom kako bi svojim korisnicima ponudio svoje prvo iskustvo isprobavanja prstena. Aplikacija za poruke pruža svojim korisnicima mogućnost da isprobaju prstenove uz pomoć proširene stvarnosti (AR). Kompanija tvrdi da iskustvo pokreće prva Snapchat AR tehnologija.

Ova funkcija je dostupna za Snapchat širom sveta na iOS-u i Android-u. Da bi pristupili ovoj funkciji, korisnici moraju da pronađu Cartier Trinity Rings Lens tako što će se uputiti na profil brenda na Snapchat-u.

Ovo je prvo takvu iskustvo AR isprobavanja na Snapchat-u. Sa nekoliko jednostavnih dodira korisnici mogu da pregledaju kolekciju prstenova, isprobaju i poruče sa bilo kog mesta.

Snapchatova nova tehnologija isprobavanja prstena, zajedno sa praćenjem zraka i naprednim praćenjem ruku, čini isprobavanje prstena preciznijim i realnijim nego ikad ranije. Kompanija tvrdi da kada se ruka korisnika pomeri, prsten je prati, kao što bi bilo u stvarnom životu.

Ova tehnologija je razvijena iskuljučivo za saradnju sa Cartierom. Kompanija tvrdi da se brine ne samo o kvalitetu i refleksiji metala već i o preciznosti uklapanja i postavljanja prstena na prst. Upotrebom mašinskog učenja predviđa se 3D površina ruke, čime se bolje razume oblik svake pojedinačne ruke. Kompanija tvrdi da će ova tehnologija omogućiti korisnicima da slobodno pomeraju ruku i da vide kako prsten izgleda pre kupovine, baš kao što bi uradili u prodavnici.

Pročitajte i:  Stižu Samsung prstenovi

Izvor: timesofindia.indiatimes.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *