BIZIT plus

Softline: Upis novih polaznika

IMG_2789-m Septembar je mesec u kome se ljudi najviše okreću svom obrazovanju. U skladu sa tim, škola računara i stranih jezika Softline vrši upis novih polaznika na sledeće kurseve: Adobe kursevi za Grafički dizajn (Photoshop, Illustrator i InDesign) i Web dizajn (Photoshop, Fireworks, Dreamweaver i Flash), Microsoft kursevi za poslovni paket (Windows, Word, Excel i Internet), Access, PowerPoint, Autodesk kursevi: AutoCAD 2D 2010, AutoCAD 3D 2010, 3D Studio MAX, kursevi programiranja: PHP, C, C++, kao i kursevi Knjigovodstva i PC servisera.
U Softline-u možete pohađati i kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, grčkog, ruskog, španskog i italijanskog jezika. Važno je napomenuti da na online prijavu ostvarujete popust od 5%.
Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se nametne kao lider u većini polja edukacije, od osnovnih i svima potrebnih, do profesionalnih – usko specijalizovanih. Nalazi se u strogom centru grada, u zgradi opštine Palilula, Takovska 12, pored zgrade RTS-a, tako da je svojim položajem lako dostupan svim zainteresovanim korisnicima.

Pročitajte i:  Microsoft lansira Copilot Pro  

Izvor: www.softline.rs

Facebook komentari: