Računari i Galaksija

SBB: Prva Internet bolnica u Srbiji

bolnicasabacNakon donacije u posteljini i uniformama, koju je početkom leta kompanija SBB – Srpske kablovske mreže uručila Opštoj bolnici u Šapcu, ta ustanova je danas dobila i hot-spot, besplatni bežični pristup Internetu za sve pacijente i osoblje, i to, za sada, u hirurškom bloku.

Lekari i osoblje će moći da koriste ovu bežičnu vezu za svoje stone računare i laptopove, a pacijenti da prekrate vreme boravka u bolnici ukliko poseduju mobilni telefon sa WiFi modulom.

SBB usluge kablovske televizije i Interneta pruža u 28 gradova u Srbiji, a putem svoje satelitske platforme Total TV i u pet zemalja regiona. Nedavno je oformio fondaciju za sponzorstva i donacije, kao deo aktivnosti vezanih za korporativnu društvenu odgovornost.

Tanja Tatomirović, direktorka PR sektora kompanije, izjavila je da je ovo prva SBB Internet bolnica u Srbiji i da se nada da će ovaj projekat pacijentima olakšati boravak, a lekarima stručno informisanje.

Opšta bolnica uŠapcu pokriva ceo region Mačve, a pod rukovodstvom dr Gorana Maletića je u prethodne dve godine renovirana i značajno tehnički i stručno unapređena.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!
SBB

Tagovi: , , , ,