Solarne elektrane i punjači za električna vozila, Dušan Mirković, Charge&go | BIZIT2022

Dušan Mirković iz kompanije Charge & Go je pričao o digitalnoj platformi i aplikaciji za punjenje električnih automobila, prvoj tog tipa u našoj zemlji. Charge & Go je kreirao jedinstvenu digitalnu platformu u saradnji s finskom kompanijom Virta, kojom se upravlja punjačima električnih automobila i reč je o međunarodnoj platformi potpuno spremnoj za takmičenje na internacionalnom tržištu koje će veoma brzo postati izuzetno konkurentno s porastom broja i upotrebe električnih automobila.

PCPress.rs Image

„Platforma donosi najbolju uslugu koju korisnici mogu dobiti, jednostavno upravljanje punjačima i infrastrukturom, kao i skalabilnost zahvaljujući kojoj je moguće upravljati lako i jednostavno u narednom periodu. Charge & Go platforma opslužuje preko 300 B2B klijenata i 50 brendova, te je prisutna u više od 30 zemalja, a najzastupljenija je u Evropi, gde je tržište punjača za električne automobile najkonkurentnije,“ rekao je Dušan, nakon čega je govorio o pogodnostima koje donosi ulaganje u jednu ovakvu modernu tehnološku platformu. Potom je održao kratko predavanje na temu korišćenja solarne energije za potrebe jedne kompanije, na primeru MT-Komex-a.

Celokupno izlaganje Dušana Mirkovića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,