Sony Ericsson predstavio 5 novih modela

PCPress.rs ImageKompanija Sony Ericsson predstavila je pet novih modela za 2010. godinu: X10, X10 mini, X10 mini pro, Vivaz i Vivaz pro telefone sa bogatom grafikom, inteligentnim rešenjima i novim korisničkim imterfejsom koji će se primenjivati u celom asortimanu proizvoda.

X10

Model X10 je prvi Sony Ericsson telefon na Android platformi. Omogućava korisnicima da organizuju sadržaj svog telefona pomoću aplikacija Mediascape i Timescape. Timescape aplikacija hronološki organizuje celokupnu komunikaciju sa svakim kontaktom na jednom mestu, bez obzira na izvor (SMS, e-mail, Facebook, Twitter…). Mediascape aplikacija ima jedinstven pristup lokalnim i onlajn multimedijalnim sadržajima.

Inteligentna rešenja integrisana u Mediascape i Timescape mogu automatski da prepoznaju veze između kontakta, sadržaja i medija, a zahvaljujući preporukama za alternativne načine komunikacije ili upoznavanje sa novim medijima, korisnici mogu da istražuju mogućnosti na potpuno nov način. Karakteristika inteligentnog prepoznavanja lica može da prepozna do pet lica na slici i automatski ih povezuje sa adresarom korisnika i drugim srodnim vrstama komunikacije sa tom osobom. Novo Infinity dugme korisniku omogućava da uđe u svet komunikacija i prikupi sve komunikacije sa istom osobom na jednom mestu. Pomoću ovog telefona može da se preuzme bilo koja aplikacija iz Android onlajn prodavnica.

Pročitajte i:  Kako proveriti vreme ekrana na Androidu

PCPress.rs ImageModeli X10 mini i X10 mini pro su mobilni telefoni bogatih aplikacija, a predstavljaju kompaktne verzije telefona X10. Kombinacija Android platforme i originalnih Sony Ericsson aplikacija sa prilagodljivim korisničkim interfejsom čini ove nove telefone idealnim uređajima za komunikaciju punu zabave. Korisnici mogu da personalizuju sva četiri ugla ekrana i widžete kako bi pristupali potrebnim aplikacijama uz neograničene mogućnosti.

Ova dva modela telefona imaju jedinstvenu aplikaciju Sony Ericsson Timescape, koja hronološki organizuje celokupnu komunikaciju sa svakim kontaktom na jednom mestu, bez obzira na izvor (SMS, e-mail, Fejsbuk, Tviter…). Takođe, sadrže i Infinity dugme koje sakuplja sav sadržaj iz Play Now muzičke prodavnice i sa YouTubea na jednom mestu, što predstavlja pametan način da se pretražuju nove pesme omiljenih izvođača.

Oba telefona imaju kameru od 5 megapiksela i video, dok X10 mini pro ima i Qwerty tastaturu koja je klizna i pogodna za brzo i lako slanje SMS poruka.

Vivaz

PCPress.rs ImagePrvi telefon u Sony Ericsson familiji sa najmodernijim zaobljenim dizajnom. Ima lak pristup društvenim mrežama, kameru sa 8,1 megapiksela i detekciju lica i osmeha.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija novu traku za navigaciju koja je bliža vašim palčevima

Ima visokokvalitetni HD video, koji omogućava korisnicima da snimaju i emituju doživljaje zahvaljujući najnovijim opcijama za pravljenje i slanje video materijala. Funkcija Capture snima spontane trenutke i doživljaje u HD kvalitetu i savršenoj visokoj rezoluciji, a posebno video dugme omogućava da se video materijal snima uz stalni auto fokus radi savršenog rezultata. Opcija View pravi pregled video sadržaja u stendbaj panelu ili onlajn preko Wi-Fi na ekranu od 3,2 inča, dok funkcija Share vrši preuzimanje preko Wi-Fija na YouTube i Picasu u visokoj rezoluciji, uz korišćenje drugih opcija na telefonu.

Sony Ericsson Vivaz pro dopunjuje ponudu touch screen telefona sa Qwerty tastaturom, čime korisnici dodatno unapređuju iskustvo korišćenja za slanje poruka i zabavu. Cela Qwerty tastatura omogućava korisnicima da komuniciraju brzo i efikasno putem emaila, SMS poruka ili društvenih mreža.

I Vivaz pro omogućava korisnicima da snimaju i emituju najlepše doživljaje u HD video formi, te da prate najnovija dešavanja preko mejla, Tvitera i Fejsbuka. Ima 3,2” 16:9 široki ekran, trenutni onlajn pristup aplikacijama, igricama i muzici i kameru sa 5 megapiksela.

Pročitajte i:  Android otkriva da li je vaš telefon ukraden 

Od predstavljenih pet modela, dva se već mogu naći kod domaćih operatora. Telenor nudi model Vivaz, dok se Android smartfon X10 može naći u Vip mobile ponudi.

Izvor: McCann PR

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,