Sony predstavio nove VAIO računare

Kompanija Sony predstavila je danas VAIO prenosive računare moćnih performansi i modernog dizajna. VAIO računari serije E i S po prvi put će biti dostupni u Sony prodajnim kanalima u Srbiji, nudeći korisnicima jedinstveno iskustvo koje kombinuje snagu i prenosivost.

VAIO Serije S 13 i 15, dostupne sa veličinama PCPress.rs Imageekrana 13,3 inča i 15,5 inča, karakteriše minimalistički dizajn tako da svi modeli jednostavno staju u putnu torbu i uvek su vam pri ruci kada ih zatrebate. Modeli su elegantno oblikovani od čvrstih i laganih materijala kao što su magnezijum ili aluminijum, pa su prenosivi računari Serije S 15 lakši od dva kilograma, a zahvaljujući slot-in optičkom uređaju svi modeli S Serije su izuzetno tanki.

VAIO Seriju E karakteriše jedinstveni ‘wrap-around’ dizajn sa zaobljenim ivicama, čineći ga idealnim izborom za porodice, studente i sve one koji žele da uživaju u multimedijalnim sadržajima na računaru, uz jednostavnost korišćenja. Uz Intel® procesore, mnogo prostora za skladištenje podataka, izvrsnu grafiku i jasan VAIO ekran visokog kontrasta od 15,5 inča, VAIO Serija E 15 ima sve što je potrebno za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Oznaka „PS5 Pro Enhanced“ za Sony konzole
SBB

Tagovi: ,