BIZIT plus

Sony predstavio svoj koncept električnog automobila VISION-S

Kada pomislite na Sony, verovatno mislite na PlayStation, Walkman, slušalice ili zvučnike, ili možda mislite na njihove kamere. Međutim, na CES 2020, kompanija je uspela da nas sve iznenadi otkrivanjem koncepta električnog automobila zvanog VISION-S.

PCPress.rs Image
Izvor: Engadget

Sada, pre nego što počnete da se pitate da li je to znak da će Sony početi da pravi svoje automobile, izgleda da nije tako. Umesto toga, VISION-S više služi da Sony pokazuje svoje adute kao kompanija gde su razne tehnologije iz različitih Sony-jevih sektora nekako integrisane u sam automobil.

Na primer, automobil će biti opremljen sa mnoštvom senzora iznutra i spolja. Tu će biti i widescreen displeji koji se koriste u automobilu, zajedno sa karakteristikama poput 360 ° zvuka i još mnogo toga, od kojih svaka predstavlja neku od proizvoda po kojima je Sony postao poznat.

Za Sony se kaže da je sarađivao sa nekoliko partnera iz industrije kako bi ovaj koncept pretvorio u stvarnost, a udružili su se sa Bosch, Continental, Genetex, Magna i NVIDIA. Ovo je vrlo interesantan prototip koji bi, iskreno, bilo lepo da se u budućnosti ostvari.

Pročitajte i:  Ažuriranje za PS5: Najnovije softversko izdanje donosi nove funkcije

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: